WordPress serviceaftale

Med en WordPress Serviceaftale, er du sikret en funktionel hjemmeside, som giver maksimal oppetid og høj tillid hos dine kunder

Priser

Vi tilbyder en gennemskuelig prisstruktur på din WordPress serviceaftale. Har du spørgsmål eller ønsker som ikke passer ind i standard kasserne, er du meget velkommen til at kontakte os.

Der er ingen bindingsperiode på vores serviceaftaler. De angivne priser er pr. måned.

Sølv
Kr. 229,-
Til dig som ønsker at sikre at dit site er opdateret og sikret med backup
Overvågning
Opdateringer
Daglig backup
10% rabat på timepris
Platinium
Kr. 679,-
Til dig med en Woocommerce webshop, hvor oppetid og backup er kritisk
Backup hver time
Gratis restore?
2 timers WordPress / Woocommerce support hver måned

En WordPress serviceaftale er en god investering

Med en WordPress serviceaftale fra Webtraders, kan du fokusere på det du er god til – nemlig din forretning. Så kan vi fokusere på at dit site kører optimalt og er oppe. Vi tror på vores produkter, og derfor er vores serviceaftale naturligvis uden binding. 

Spørgsmål og svar

Hvor ofte opdateres WordPress?

Der kommer løbende opdateringer til WordPress, plugins og temaer. Vi kontrollerer om der er opdateringer til dit website løbende. Konstateres det at der er tilgængelige opdateringer, gennemfører vi opdateringerne og validerer at sitet er funktionelt. 

De helt store versionsopdateringer til WordPress, udkommer typisk 2-3 gange pr. år. Når disse udkommer, planlægger vi opdateringen og melder et servicevindue ud til dette til de berørte kunder.

Hvad hvis noget bliver ødelagt af en WordPress opdatering?

Det sker fra tid til anden, at en opdatering resulterer i at noget fejler på din hjemmeside. Når vi har gennemført en opdatering, kontrollerer vi at websitet ser ud som før opdateringen, samt om vitale funktioner kan tilgås – f.eks. kontaktformularer og checkout. 

Hvis vi konstaterer fejl i den forbindelse, ruller vi opdateringen tilbage og kontakter dig, med henblik på en løsning.

Efter alle opdateringer, vil du desuden modtage en mail om at sitet (eller noget på sitet) er blevet opdateret – og vi anbefaler at du selv tjekker at alt fungerer som det skal efterfølgende.

Hvad betyder overvågning af sitet?

Med overvågning af sitet, kontrolleres det løbende at sitets forside og andre vitale dele af websitet er tilgængeligt for besøgende. Er det ikke tilfældet, får vi besked og vil reagere på det. 

WordPress serviceaftale – få tiden tilbage

Med en WordPress Serviceaftale, får du mere tid til der virkelig tæller – din egen virksomhed. Du er den bedste til at drive din virksomhed, så det er en fordel du bruger din tid på lige netop det. 

Du kan sammenligne det med dit bogholderi – Det vælger mange også at outsource. Ikke fordi de ikke kan lære lave regnskab for deres egen virksomhed, men fordi din tid er bedre brugt på at vækste din virksomhed.

Kræver opdateringer en WordPress serviceaftale?

I princippet kan du sagtens selv opdatere din WordPress hjemmeside – det er i princippet bare at trykke “Opdater” i backenden i WordPress. Men – og der er naturligvis et men;

– Hvad gør du hvis siden, eller funktioner på siden, ikke virker efter en opdatering? Kan du selv fikse det? Men en WordPress serviceaftale fra Webtraders, tester vi sitet efter opdatering. Er der problemer, rulles opdateringen tilbage og vi laver en fejlsøgning. Måske kan det nemt løses. Hvis ikke, går vi i dialog med dig. 

Hvorfor skal jeg opdatere WordPress?

WordPress er det mest anvendte CMS i verden – Derfor er det et yderst populær mål for hackere. Når du starter din serviceaftale ved Webtraders, laver vi en gennemgang af dit website, hvor vi bl.a. laver en række sikkerhedstiltag på din hjemmeside.

Det største sikkerhedstiltag man kan lave for sin WordPress hjemmeside er dog at sørge for at den hele tiden er opdateret til nyeste version. De fleste opdateringer kommer som følge af at der er opdaget et eller flere sikkerhedshuller, som skal lukkes. Når et sikkerhedshul er opdaget, laver mange hackere automatiseret software der leder efter WordPress installationer med disse sårbarheder. 

Hvad sker der hvis jeg bliver hacket?

Hvad der sker hvis du bliver hacket, er forskelligt afhængigt af hvilket “hack” du har været udsat for. Typisk er det vi ser, en eller flere af følgende:

– Trafikken til din side ledes videre til en anden side, hvor der informeres om at den besøgende har vundet noget
– Dit site bliver lagt ned
– Dine besøgende ser noget andet indhold end de du har lagt op
– Oplysninger om dine brugere / kunder stjæles